Contact opnemen met Apple Support

In dit artikel wordt beschreven hoe je gemakkelijk contact opneemt met Apple.

Inhoud

1. Overzicht
  2. Contact opnemen met Apple Developer Support
  3. Problemen waarvoor je altijd met Apple moet bellen
    1. Legal Entity Name incorrect
    2. Geen Apple device voor registratie

Overzicht

De meeste problemen tijdens het registratieproces kunnen makkelijk door Apple verholpen worden maar niet of nauwelijks door ons. Omdat het vrij lastig is om telefonisch contact op te nemen met Apple hebben we dit proces hieronder voor je verduidelijkt. Er zijn een aantal problemen waarvoor je altijd contact met Apple op moet nemen. Die staan hieronder genoemd. Let op: het onderstaande proces helpt alleen bij problemen met het registreren van een Apple Developers Account, niet bij het registreren van een regulier Apple ID.

Contact opnemen met Apple Developer Support

1. Ga naar developer.apple.com/support/ en druk op Contact us. Druk op Contact us
  2. Indien nodig, login met je Apple Account. Log in
  3. Selecteer Membership and Account. Selecteer Membership and Account
  4. Selecteer het onderwerp dat het beste aansluit bij jouw probleem. Dit is meestal Program Enrollment. Selecteer het juiste onderwerp. Dit is meestal Program Enrollment
  5. Selecteer Phone. Selecteer Phone
  6. Selecteer +31 voor Nederland, vul je telefoonnummer in en druk op Call me. Vul je gegevens in en druk op Call Me
  7. Apple belt je binnen een paar minuten. Leg het probleem duidelijk uit en volg de stappen die Apple je voorlegt.

Problemen waarvoor je altijd met Apple moet bellen

De naam van jullie vereniging komt niet overeen met het D-U-N-S nummer. Dit komt vaak doordat Apple geen speciale tekens toestaat in de naam van de vereniging, zoals ‘-/%$#. Bij bepaalde verenigingen is dit echter een onderdeel van hun naam (bijvoorbeeld: K.S.V. “Sint Franciscus Xaverius”). Om dit probleem te verhelpen moet je met Apple bellen.

Geen Apple device voor registratie

Om een Apple ID te registreren en two-factor authentication aan te zetten moet je toegang hebben tot een Apple Device (iPhone, iPad, MacBook, etc) waarop je dit account kan activeren. Als je een dergelijk device niet hebt (of je hebt al meer dan drie accounts geregistreerd op dat device), kan je het account niet activeren. Om dit probleem te verhelpen moet je met Apple bellen.