Apple development account

In dit artikel wordt alles beschreven met betrekking tot het Apple development account.

Inhoud

1. Team uitnodigen in het Apple account
    1. Overzicht invoerwaardes

Team uitnodigen in het Apple account

1. Ga naar https://developers.apple.com en klik rechtsboven in op “Account” om in te loggen. Klik rechtsbovenin en klik op Account om in te loggen
  2. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in. Eventueel dien je een SMS-code in te voeren om verder te kunnen gaan (Twee-staps verificatie). Login met je Apple account
  3. Klik op het “Appstore connect logo” Klik op het Appstore connect logo
  4. Click op “Go to Appstore Connect” Ga door naar de Appstore
  5. Klik op het plusje om een gebruiker toe te voegen. Klik op het plusje om een gebruiker toe te voegen
  6. Selecteer de roles zoals op onderstaande plaatje. Zorg ervoor dat onder Roles Admin is aangevinkt en onder Developer Recources Access to Certificates, Identifiers & Profiles is aangevinkt. Selecteer de roles zoals in dit plaatje
  7. We krijgen automatisch een uitnodiging en zullen verder gaan met de stappen!

Overzicht invoerwaardes

Firstname Bas
Lastname Krijgsman
Email [email protected]
Roles Admin
Developer Resources Access to Certificates, Identifiers & Profiles