Een programma item toevoegen

Inhoud van dit artikel

Leer in dit artikel hoe u het programma eenvoudig kunt importeren en beheren in onze applicatie. Voeg sessies toe, koppel sprekers & stel het persoonlijke programma van uw deelnemers samen.

Overzicht programma items

1. Login in het beheerpaneel
  2. Ga met uw muis over content en klik Programma aan.
Ga naar de pagina met alle programma items.

Op de volgende pagina ziet u een overzicht van alle programma. Op het moment dat u nog geen programma items heeft toegevoegd zal deze pagina leeg zijn.

U kunt ook een excel sheet aanleveren met de programma onderdelen om deze in 1 klap snel te importeren. Neem hiervoor contact op met support.

Een programma item toevoegen

Klik op '+ New session' om een nieuw item toe te voegen.
  1. Klik op “+ New session” om een nieuw item toe te voegen
  2. Vul de velden van het programma in. Hieronder staat omschreven wat elk veld betekent.
  3. Druk op save. Het programma item zal zichtbaar zijn in de app!
Naam invoerveld Beschrijving
Name De titel van het programma onderdeel
Start time De start tijd van het programma onderdeel
End time De eind tijd van het programma onderdeel
Main description De omschrijving van het programma item
Image De foto die bij het programma onderdeel zichtbaar wordt
Type Het type onderdeel. Plenaire sessies komen in iedereen’s programma. Workshops zijn op inschrijving.
Categories* Indien er categorieën zijn ingesteld kan hier de programma categorie zichtbaar worden.
Location De locatie/zaal van het programma onderdeel.
Maximum amount* Het maximum aantal deelnemers dat zich voor het programma onderdeel kan inschrijven. (Alleen voor workshops).
Speakers De sprekers van het programma onderdeel. Voeg eerst een spreker toe
Companies Het bedrijf dat het programma onderdeel geeft.
Participants De deelnemers waar dit programma onderdeel in het persoonlijk programma zit.

*) Deze velden zijn optioneel, en worden zichtbaar aan de hand van ingestelde instellingen.