Iets aan het menu toevoegen

In dit artikel leert u om iets toe te voegen (denk aan een programma, chatpagina, etc.) aan uw app-menu.

Overzicht Navigation

In het Navigation overzicht kunt u menu-items toevoegen.
  1. Log in het beheerpaneel.
  2. Ga met uw muis over het kopje “App” en klik “Navigation” aan.

Een default menu-item toevoegen

Om makkelijk iets aan het menu toe te voegen zoals de homepagina of een programma, kunt u op een van de gele blokjes bovenaan klikken. Dit voegt gelijk een pagina toe!

Zelf een menu-item toevoegen

Kunt u uw gewenste menu-item niet tussen de gele blokjes vinden? Dan kunt u er zelf een aanmaken.

1. Klik op de knop “Add new item”.
  2. Vul de naam in van het menu-item en kies een icoon.
  3. Nu moet u bepalen wat er weergegeven moet worden als er op dit menu-item wordt geklikt. Kies bij “link” de inhoud die bij de pagina hoort.
  4. Klik op “Add navigation item” om toe te voegen!

Een submenu maken

Het 'opties' icoontje
  1. Maak een nieuwe menu-item aan.
  2. Klik op het “opties” icoontje naast het gewenste sub-menu item. (zie foto)
  3. Sleep het sub-menu item op het gewenste menu-item.
  4. U hoeft niet op te slaan, dit gebeurt zelf!
Sleep het sub-menu item op het gewenste menu-item.