Een spreker toevoegen

In dit artikel leert u om een spreker toe te voegen aan een programma item. Uw deelnemers kunnen dan gelijk in het programma zien wie spreekt.

Benodigdheden

Een spreker toevoegen

In het overzicht kunt u het programma-item wijzigen.
  • Ga met uw muis over het kopje “Content” en klik op “Program”.

• Kies een menu-item en klik op de bijbehorende “wijzig” knop (zie foto).

Het 'Speakers' invoerveld.
  1. Eenmaal in dit menu, zoek het invoerveld “Speakers” op en vul de naam in van de spreker.

2. Klik op “Add” om de spreker toe te voegen.

3. Klik op “Save Changes” onderaan de pagina om op te slaan.

4. Uw spreker is toegevoegd!