Een foto album maken

In dit artikel leert u om een foto album te maken en foto’s in het album te zetten.

Een album maken

Upload een bestand.
  1. Ga met uw muis over het kopje ‘Content’ en klik op ‘Album’.
  2. Klik op de knop ‘+ New photo item’.
  3. Voer een naam in voor het album.

Een afbeelding uploaden

Upload een bestand.
  1. Klik op de knop ‘Upload a file’. U krijgt nu een scherm te zien met uw bestanden.
  2. Navigeer naar de gewenste afbeeldingen.
  3. Selecteer een afbeelding en klik op ‘Openen’.
  4. U hoeft niks op te slaan. Wanneer u klaar bent met uploaden kunt u de pagina verlaten, en het album wordt aangemaakt!
Upload een bestand.

Een thumbnail toevoegen

Het album aanpassen.
  1. Ga weer met uw muis over het kopje ‘Content’ en klik op ‘Album’.
  2. U ziet nu uw zelfgemaakte album(s). Klik op de ‘upload’ knop (zie foto) om het album aan te passen.
  3. In dit scherm ziet u uw geüploade foto’s. Linksboven bij elke foto staat een sterretje.
  4. Klik op het bijbehorende sterretje van de afbeelding die u als thumbnail wilt.
  5. U hoeft niks op te slaan. Wanneer u klaar bent kunt u de pagina verlaten en de thumbnail is opgeslagen!
Klik op het sterretje.