Deelnemers importeren

In dit artikel leert u om uw deelnemers te importeren vanuit bijvoorbeeld een excel lijst.

User CSV Import

User import
  1. In het adminpaneel, navigeer naar ‘Participants’ -> ‘Users’
  2. Hier vindt u boven aan de pagina een aantal knoppen. Klik op ‘User CSV Import’

Upload uw deelnemerlijst

1. Upload de deelnemerslijst in het adminpaneel.
  2. Let op! Deze lijst moet in het formaat ‘CSV’ zijn (met komma’s gescheiden), of het formaat ‘XLS’. Klik hier voor verdere uitleg.

Geef een uniek veld aan

• Bij het eerste veld dient een uniek veld ingevuld te worden. Over het algemeen kan hier e-mail ingevuld worden.

Match uw kolommen met profielvelden

De velden
  1. U krijgt een aantal opties te zien, deze komen overeen met de kolommen van uw deelnemerslijst.
  2. Match deze velden met onze opties. (bijv. Voornaam -> First name, Email -> Email etc.)
  3. Klik op ‘Update mapping’

Selecteer wat u wilt updaten / verwijderen / toevoegen

De lijsten
  1. U krijgt een aantal lijsten te zien. Hier kan u selecteren wat u wilt toevoegen, verwijderen of updaten
  2. Wanneer u klaar bent met selecteren, klik op ‘Start Import’
  3. Het systeem begint nu met uw lijst te verwerken!