Opstartproces

Deze sectie beschrijft alles over het opstartproces van de applicatie.

Inhoud

1. Overzicht
  2. Tijdlijn

Overzicht

In totaal moeten er 4 stappen af worden gerond voordat de app gelanceerd kan worden. Hiervan is 1 stap optioneel. In de onderstaande tabel staan de stappen beschreven.

Type Stap Handleiding
Verplicht Invullen vragenlijst handleiding
Verplicht Apple Developers Account handleiding
Optioneel Android Developers Account handleiding
Verplicht Vullen app en plannen lancering (hierover wordt contact met je opgenomen)

Afhankelijk van het pakket bieden we verschillende niveaus van hulp bij het vullen van de app, variƫrend van simpele ondersteuning tot full-service vulling. Voor alle paketten geldt dat je altijd contact met ons kan opnemen bij vragen of onduidelijkheden.

Tijdlijn

Om ervoor te zorgen dat de app op tijd gelanceerd kan worden hanteren we de volgende tijdlijn voor het voltooien van de stappen. In overleg met onze supportafdeling kan hiervan worden afgeweken. De stappen hoeven niet in een bepaalde volgorde voltooid te worden (met uitzondering van het vullen van de app, dit gebeurt altijd na het invullen van de vragenlijst).

Stap Deadline Tijd om deze stap te voltooien
Invullen vragenlijst 4 weken voor evenement 30 minuten
Openstellen beheerpaneel door ons 2 dagen na invullen vragenlijst n.v.t.
Apple Developers Account 4 weken voor evenement 30 minuten + 5 minuten *
Android Developers Account 2 weken voor evenement 60 minuten
Vullen app en plannen lancering 2 weken voor evenement afhankelijk van pakket

* Deze stap bestaat uit twee deelstappen die na elkaar voltooid moeten worden. Er zitten een paar werkdagen tussen het voltooien van de twee stappen, omdat Apple de registratie moet verwerken.

Mocht je n.a.v. deze tijdlijn nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!